A1, A, B1, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE

НЕОБХІДНЕ ДЛЯ ВСТУПУ

1. Паспорт (оригінал).
2. Ідентифікаційний код (оригінал).

НЕОБХІДНЕ ДЛЯ НАВЧАННЯ

1.Книга «Правила дорожнього руху».
2. Конспект, не менше 40 сторінок.
3. Шість кольорових фотографій 3,5Х4,5.
4. Копія паспорта (1, 2 та сторінки з пропискою).
5. Ідентифікаційний код.
6. Медична довідка для водіїв (дві двосторонні копії).
7. При отриманні посвідчення необхідно сплатити квитанції за послуги ТСЦ.

ЧАС НАВЧАННЯ

В автошколі Сигнал існують такі групи з навчання теорії:
1. вечірня група: початок з 18.00 до 21.00.
2. група вихідного дня: субота, неділя з 10.00 до 13.00.
3. група ранкова: початок з 10.00 до 14.00.

ТЕОРІЯ В АВТОШКОЛІ

Теоретичні заняття в автошколі відбуваються в обладнаних навчальних класах, які оснащені всіма необхідними засобами навчання, що сприяють кращому засвоєнню матеріалу. Навчальні аудиторії обладнано плакатами, стендами, макетами. Під час вивчення пристрою автомобіля використовуються наочні макети.
Теоретичні заняття:
1) правила дорожнього руху;
2) основи безпеки дорожнього руху;
3) надання першої медичної допомоги.
Також у нас є спеціально обладнані комп’ютерні класи.

ПРАКТИКА ВОДІННЯ

Наша автошкола в Києві має в своєму розпорядженні автопарк, автомобілі школи іномарки. У нас Ви можете пройти навчання водінню на автомобілях: Audi, Volkswagen, Kia. У наявності є автомобілі з АКПП, тому заняття здійснюються на автомобілях як з ручною, так і з автоматичною коробкою передач. Практичні заняття з водіння проходять за індивідуальним графіком, заздалегідь узгодженим з інструктором. Навчання водінню відбувається на закритих, спеціально обладнаних майданчиках, а також на вулицях міста спеціально розробленим маршрутом. Одне заняття з водіння триває 90 хвилин.

ЕКЗАМЕНИ В АВТОШКОЛІ

Після того, як Ви пройдете повний курс навчання в автошколі, на Вас чекають внутрішні іспити. До іспиту в автошколі допускаються учні, які закінчили повний курс навчання відповідно до навчальних планів та програм, отримали позитивні оцінки з усіх предметів. Відповідно до навчального плану підготовки водіїв, в автошколі проводять іспити. Іспит із практичного керування транспортним засобом проводиться за затвердженим з органами НПУ контрольним маршрутом в умовах дорожнього руху. Учень має продемонструвати навички водіння. Вважається, що учень позитивно склав іспит, якщо не зробив більше трьох помилок або не припустився помилки, яка викликала б втручання екзаменатора в керування автомобілем.

ІСПИТ В ТСЦ

Після вдалого складання внутрішніх іспитів в автошколі, які включають теоретичну частину (правила дорожнього руху) та практичне водіння автомобіля, курсанти складають іспит у Територіальному сервісному центрі (ТСЦ). До іспитів у ТСЦ допускаються особи, які досягли 18-річного віку та успішно склали внутрішні іспити в автошколі. Іспити в ТСЦ проводяться за затвердженим графіком. Теоретичний іспит із правил дорожнього руху проводиться на комп’ютері. Ви повинні дати відповіді на 20 запитань білету. Для успішного складання іспиту Ви можете зробити не більше 2-х помилок. Практичний іспит з керування автомобілем проводиться у місті за затвердженим маршрутом, який містить певний набір елементів вулично-дорожньої мережі, дорожніх знаків та дорожньої розмітки. Екзаменаційні траси – траси вулиць прилеглих до ТСЦ. При прибутті в ТСЦ Ви повинні ОБОВ’ЯЗКОВО мати при собі паспорт з пропискою, що діє на момент складання іспитів (без паспорта або іншого документа, що його замінює, Вас до іспитів не допустять).

Автошкола СИГНАЛ